Skip to main content

Incompany programma’s

Waarde toevoegen voor mensen,

organisaties en omgeving

Als het gaat om vernieuwend leren en veranderen ben ik een verfrissende samenwerkingspartner. Ik inspireer en begeleid organisaties en haar professionals om naar een hoger bewustzijn te komen. Om samen meer zicht te krijgen op wat werkt en niet meer werkt. Organisaties als verbindende systemen, waar werknemers zich thuis voelen, talenten & eigenheid kunnen ontwikkelen, ruimte krijgen om te creëren, maar tegelijkertijd ook begrensd worden en oog hebben voor elkaars inbreng. Met als resultaat fluitende werknemers die hun eigenheid of verantwoordelijkheid nemen en samen willen scoren!

Samen met jouw professionals creëren we uitnodigende programma’s die aandacht hebben voor ‘echt’.

Deze programma’s  zijn geen doel op zich, maar altijd een middel om het voor u gewenste resultaat te bereiken. De organisatie en de business vormen de context voor elk programma dat we samen ontwikkelen. Dit kan zijn ter ondersteuning van totale cultuurveranderingstraject of gekoppeld aan een specifieke vraag op het gebied van leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling of talentontwikkeling.

Nieuw bewustzijn als succesfactor voor verandering !

Stel hier je vraag via het antwoordformulier

Talentontwikkeling

Talentontwikkeling voor performance verbetering van jullie organisatie en medewerkers

Bekijk

Teamontwikkeling

Je team nog meer gebruik laten maken van elkaars talenten en vernieuwingskracht

Bekijk

Leiderschaps-
ontwikkeling

Voor professionals & leiders

Bekijk

Cultuurverandering

Zoek je als inspirerende leider of HR-professional hulp bij het omgooien van het roer?

Bekijk

Talentontwikkeling

Je wilt talentontwikkeling inzetten voor performance verbetering van jullie organisatie en medewerkers?

In samenwerking met diverse partners bied ik ‘Develop’ tools aan voor het bepalen en in gang zetten van gerichte ontwikkeling.

Leiderschapsontwikkeling

Voor professionals & leiders

Je wil je leiders & professionals laten groeien en onderdeel uit laten maken van een positieve beweging. Echte diepe impact maken. Je zoekt inspiratie en gelijkgestemden.  Samen ontwikkelen we een aansluitend programma in verlengde van de gewenste verandering. 

Uit de Plooi in de Vogezen

In dit gewaardeerde ‘Uit de plooi’ programma worden leiders en professionals uitgedaagd op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau in relatie tot natuurlijk leiderschap.

Teamontwikkeling

In jouw organisatie en visie zijn mensen cruciaal. Je wilt dat ze nog meer gebruik maken van elkaars talenten en vernieuwingskracht. En zelf de regie nemen over hun eigen groei en impact.

Daar loop ik warm voor! Ik werk niet voor je maar met je. In lijn met jullie strategie en ambitie ontwerpen we samen ‘Uit de Plooi’ innovatieve leerconcepten. Waarin mensen hun eigen ontwikkeling en ideeën gaan vormgeven.

Laat je ook inspireren door mijn zeer gewaardeerde  ‘Uit de plooi’ programma voor teams in de Vogezen en download de brochure !

Cultuurverandering

Je bent die inspirerende leider of HR-professional die ondersteuning zoekt bij het omgooien van het roer. Je bent nieuwsgierig geworden naar mijn eigen-wijze aanpak.

Ik nodig je van harte uit om met mij in gesprek te gaan. Neem nog vandaag contact met mij op.

Vragen of interesse?