Skip to main content

Het Ontwikkelprogramma waar we afgelopen jaren druk mee zijn geweest bestond uit twee bouwstenen Koers & Ambitie en Ambitie & Team. Elk team werd gedurende het hele programma intensief begeleid door externe facilitator die zijn geselecteerd op hun vakkundigheid en expertise. Vanuit de overtuiging dat een blik van buitenaf waardevol is om te groeien en te versterken. Zo zijn we ook de samenwerking aangegaan met Yvonne Lips.

Kim Riedstra: “Samenwerken met Yvonne was voor mij een zeer prettige en leerzame ervaring. Waarom? Ze was in staat om mij als manager uit te dagen om eerlijk en transparant naar mijn team te zijn en deze op hun beurt uit te dagen om iets nieuws te proberen. Ze kom mij goed ondervragen over mijn beweegredenen en zette mij daarmee als shopleader sterk neer. Ook benadrukte ze naar mij het belang om realistisch te zijn, en mezelf ook kwetsbaar op te stellen. Yvonne is, naar mijn mening, erg sterk in het confronteren van mensen met gedrag en daarover in gesprek gaan. Daarin verliest zij niet uit het oog dat de verbinding moet blijven met de groep. Ze is een prachtige verbinder tussen team en shopleader.” Kim Riedstra, teamleader KLM

Peter Schut: “De teamdagen werden in het leven geroepen waarbij we hulp kregen van ervaren facilitators. Ik had met mijn team de hulp van Yvonne Lips.  In de voorbereiding van deze dag hadden we meteen een persoonlijke klik en zaten we op één lijn over de aanpak van de dag. Ook een duidelijke agenda gemaakt en de complete dag aan haar overgedragen zodat ik zelf ook deel was van het team. Ik heb in het verleden vaak teamdagen gehad maar nog nooit op deze manier. Super veel kwaliteit vanuit haar rol en duidelijk veel begrip. Kwaliteit zat in de kennis en inhoud van de dag en natuurlijk ook in het overzicht en doortastendheid van Yvonne.  Diverse teamoefeningen gedaan met als resultaat een super open en eerlijk gevoel en communicatie in mijn team.

Yvonne bedankt voor een dag om nooit te vergeten !”

Peter Schut, shiftleader KLM Cargo