Skip to main content

‘Uit de Plooi’ Introductiedag

 

Datum

  • Op zat. 20 april jongstleden vond een introductiedag plaats. Je kan je nog wel inschrijven voor het ‘Uit de Plooi’ programma in de Vogezen dat staat gepland van 2 t/m 8 juni 2024. Zie het programma op deze site.
  • De volgende introductiedag is gepland op zaterdag 19 april 2025.

Bekijk hier de brochure

Programma
Tijdens deze introductiedag maak je op een toegankelijke manier kennis met een aantal belangrijke bouwstenen van onze ‘Uit de Plooi’ programma’s. We verblijven deze dag op een prachtige natuurlijke locatie in Oldenzaal en willen je inspireren op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.
Aan de hand van ervaringsgerichte oefeningen krijg je meer bewustwording op wat wel en niet meer werkt in jouw werk en leven.

Ook krijg je aansluitend advies over wat nu voor jou ondersteunend kan zijn om uit oude ineffectieve plooien te stappen op weg naar meer autonomie, eigenheid en plezier.
Daarnaast is deze proeverij een uitstekende mogelijkheid om ervaringen van eerdere deelnemers te horen en de trainers en werkwijze te leren kennen. Andersom vinden wij het fijn om kennis te maken met jou. meer bewustwording op wat wel en niet meer werkt in jouw werk en leven.

Voor wie is deze introductiedag bedoeld?
Iedereen die belangstelling heeft, in het bijzonder diegenen die overwegen om zich voor het 5-daags ‘Uit de Plooi’ programma in de Vogezen aan te melden.

Kosten
Kosten zijn € 165,-. Vrijgesteld van btw voor particulieren.
Inclusief programma, lunch, avondeten en drankjes.

Aanmelden
Je kunt je direct inschrijven via het inschrijfformulier. Bel gerust voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek 0613909220.

Locatie
Outdoor Challengepark Oldenzaal