Skip to main content

Mijn klanten

KLM teamontwikkeling

Het Programma bestond uit twee bouwstenen Koers & Ambitie en Ambitie & Team. Elk team werd gedurende het hele programma intensief begeleid door externe facilitator die zijn geselecteerd op hun vakkundigheid en expertise. Vanuit de overtuiging dat een blik van buitenaf waardevol is om te groeien en te versterken. Zo zijn we ook de samenwerking aangegaan met Yvonne Lips.

Luxaflex

Zowel bij Luxaflex® Nederland als Luxaflex® Outdoor wordt in de productie zeer succesvol met zelfsturende en zelforganiserende teams gewerkt. Om dit, op een voldoende en constant niveau, te bereiken hebben we professionele begeleiding gezocht. Deze doeltreffende begeleiding hebben we gevonden bij Yvonne. Zij nam ons mee in de wereld van communicatie, samenwerking binnen en tussen teams, en persoonlijke ontwikkeling. 

Lees ervaring Luxaflex

Radboud UMC

“Leiderschap in het hart van de verandering !”

In 2013 heb ik in samenwerking met het Radboud UMC het  programma “Leiderschap in het hart van de verandering” ontwikkeld en verzorgd voor (tactische) zorgleidinggevenden. Dit leiderschapsprogramma, waarin onder andere ook leden van Raad van bestuur participeerden, is erg succesvol geweest.

Lees verder

Vragen of interesse?